På Uppstuds

Oberoende & Frihet

Jag hade fel om Boxer

Idag drog den så igång. Kampanjen från tevesignalslevereantören Boxer, om fri visning. Jag skrev en text för några dagar sedan där jag ondgjorde mig över att Boxer krävde att man skulle aktivera kampanjen från sina inloggningssidor.

Så var inte fallet. Fri visning innebär att det för alla oss med en teve och en antenn nu kan se ett stort utbud fram till den 20 april.

Kanske är det så att jag är lite dum men jag tyckte inte att deras information var glasklar och det tycker jag inte nu heller. Hur det än är med det så ska jag passa på att se lite på de kanaler som nu är fria även för sådana som mig. Sen gäller det att stå emot och inte köpa på sig nya dyra kanaler med märkliga månadskostnader för själva kortet etcetera.

Jag skulle vilja ha möjligheten att köpa endast de kanaler jag vill ha. Det vore till och med attraktivt att köpa ned på programnivå. En leverantör som tar fram sådana möjligheter skulle vara intressant för mig som konsument.

Läs även andra bloggares åsikter om

Vem är Erik Laakso

Politik- och samhällsbloggare sedan 2005. Alltid med en uppstudsig åsikt på lager. Inte alltid genomtänkt men i alla lägen nyfiken och öppen för debatt och samtal.

flattr this!

Comments are closed.